Zoutman Saltipedia

  Zuiver, ecologisch zeezout van de beste kwaliteit? Dat is het DNA van MARSEL!


  ecologisch zeezout

  Wat zorgt voor de finishing touch bij de productie van chips, kaas, kruidenmixen, brood, …? Zeezout, natuurlijk. Zeezout accentueert niet alleen de smaak van een gerecht beter dan klassiek keukenzout, het bevat ook meer mineralen én is milieuvriendelijker. Maak kennis met MARSEL, de absolute topper onder de zeezouten.

  MARSEL: zeezout van de hoogste kwaliteit.

  MARSEL staat voor kwaliteit. De ruwe grondstof wordt namelijk met de grootste zorg geselecteerd en verwerkt, zodat u zeker bent van zeezout met een hoge zuiverheid. Bovendien is MARSEL uiterst wit en van nature beschikbaar in verschillende korrelgroottes. En dankzij zijn ruwere oppervlak, garandeert dit zeezout een intensere smaaksensatie. Kortom: MARSEL is een must voor elke toepassing.

  Ecologisch over de hele lijn.

  MARSEL is trots op zijn kleine ecologische voetafdruk. En terecht. Dit zeezout wordt op volledig natuurlijke wijze gewonnen. Wanneer zeewater in zoutbekkens door de zon verdampt, ontstaat er een zoutkorst die klaar is om te oogsten. Het is een eeuwenoude traditionele manier van zeezout oogsten in combinatie met de verwerking in een ultramoderne fabriek. Zo gaan ambacht en moderne productietechnieken hand in hand en kunnen we te allen tijde een kwalitatief en productveilig zout garanderen.

  Met liefde gemaakt in een Belgisch familiebedrijf.

  MARSEL is beschikbaar in verschillende handige verpakkingen, van stevige big bags tot makkelijk hanteerbare zakken of praktische consumentenverpakkingen. In de laatste categorie bestaan er zowel strooibusjes als zakjes. Allemaal 100% ‘made in Belgium’!

  Zeezout is beschikbaar zonder additieven

  MARSEL is met de grootste zorg geselecteerd op zuiverheid en is beschikbaar zonder antiklontermiddelen of andere additieven, waardoor het in aanmerking komt voor de productie van bioproducten of clean label.

  Meer weten over MARSEL, het zeezout met toegevoegde waarde? Lees alle details via onderstaande knop.

  Ontdek alles over MARSEL

  Dit artikel werd gepubliceerd in Voedingszout met de volgende tags: ,