Zoutman Saltipedia

  4 redenen waarom de nieuwe 15kg-verpakking van SOFT-SEL® Crystals een meerwaarde is in elk assortiment


  Soft-Sel crystals onthardingszout 15kg Soft-Sel crystals onthardingszout 15kg

  Zoutkristallen voor waterontharders zijn tegenwoordig een groot succes in doe-het-zelf-zaken, groothandels en gespecialiseerde webshops. Dit komt voornamelijk doordat zoutkristallen een pak voordeliger én milieuvriendelijker zijn dan zouttabletten. Met de nieuwe 15 kilogram verpakking van SOFT-SEL® CRYSTALS gaat producent ZOUTMAN nog een stap verder: de kristallen worden meer dan ooit onmisbaar in elk assortiment. En wel om deze 4 redenen.

  1.    De verpakking is ergonomischer

  Trekken en sleuren met de gekende verpakkingen van 25 kg is niet iedereen gegeven. Consumenten maken het zich liever makkelijker. De ergonomische verpakking van 15 kg speelt daar op in. De lichtere hoeveelheid spaart de rug van de consument, maakt het aanvullen van de ontharder makkelijker en houdt rekening met de trend naar compactere waterontharders met kleinere zout-capaciteit.

  SOFT-SEL Crystals in de nieuwe, handige verpakking opnemen in je gamma?
  Vraag een vrijblijvende prijsofferte

  2.    Het handvat maakt het makkelijker dragen

  Doorgaans hebben zoutzakken weinig vorm. Of toch: ze nemen de vorm aan van het zout. Dankzij de toevoeging van een handig handvat wordt het draagcomfort groter. Voor de gebruiker is het gedaan met proberen grip te krijgen op de verpakking. Voortaan nemen ze gewoon het handvat vast en hebben ze meteen 100 procent controle. Lekker praktisch.

  3.    De kristallen zijn geschikt voor elke type waterontharder

  Waterontharders bestaan in heel wat verschillende uitvoeringen en maten. Met de SOFT-SEL® Crystals maakt dat allemaal niet uit: de zoutkristallen zijn geschikt voor elk type waterontharder. Zowel voor huishoudelijke als industriële waterontharders.

  Dat is goed nieuws voor uw assortiment én voor de consument. Uw aanbod blijft overzichtelijk en eenvoudig te beheren, de consument is zeker van de juiste oplossing voor zijn specifiek systeem.

  4.    U én uw klant zijn zeker van de hoogste kwaliteit

  SOFT-SEL® Crystals is onthardingszout van voedingskwaliteit. Ze scoort uitstekend in zuiverheidstesten en doet veel beter dan wat de strengste kwaliteitsnormen eisen. Zo bent u en uw klant zeker van de hoogste kwaliteit. Ook in de handige 15 kg-verpakking.

  Neem SOFT-SEL® Crystals op in uw assortiment.
  Mail ons